ساخت ساده اپل ایدی برای کاربران ایرانی

نوشته شده توسط :
ساخت ساده اپل ایدی برای کاربران ایرانی

شرکت اپل یکی از شرکت‌های پیشرفته و پرطرفدار در صنعت کامپیوتر و تلفن همراه است که در سال‌های اخیر نوآوری‌ و پیشرفت زیادی کرده است. پس از خرید و با اولین استفاده از هر یک از محصولات این شرکت با سیستم عامل‌های مکینتاش و یا آی او اس، این سیستم عامل‌ها از کاربر در خواست ورود اپل آیدی می‌کنند. بسیاری از فروشندگان محصولات اپل پس از فروش محصول مورد نظر خریدار، به خریدار می‎گویند با پرداخت هزینه‌ای نسبتا بالا، فروشنده ، اقدام به ساخت اپل آیدی برای آنها کند. اما نیازی به پرداخت این هزینه برای خریدار نیست و هرکس به راحتی می‌تواند برای خود اپل آیدی بسازد. در ادامه قصد آموزش ساخت اپل آیدی را داریم.

اولین گام برای ساخت اپل آیدی مراجعه به وب سایت اپل آیدی به نشانی appleid.apple.com است. پس از ورود به وب سایت گفته شده باید با رفتن به پایین ترین قسمت صفحه ، روی عبارت Create your Apple ID کلیک کرد.

در صفحه جدید باز شده ، باید مشخصات شخصی که قصد دارد اپل آیدی به نام او باشد وارد شود. اولین فیلدهای خالی در فرم ثبت نام اپل آیدی مربوط به نام و نام خانوادگی کاربر است که باید به انگلیسی وارد شود. قسمت بعدی مربوط به کشوری است که کاربر در آن زندگی می‌کند و از آنجایی که ایران توسط آمریکا تحریم شده است، نام ایران در این لیست وجود ندارد. پس بهتر است این قسمت روی آمریکا تنظیم شود چرا که همه‌ی برنامه‌های موجود در استور اپل در کشور آمریکا در دسترس هستند و در صورت تغییر این قسمت ممکن است بعضی برنامه‌ها از دسترس کاربر خارج شوند.

فیلد بعدی مربوط به تاریخ تولد کاربر است که حتما باید دقیق وارد شود چرا که گاهی اوقات شرکت اپل از کاربر درخواست وارد کردن تاریخ تولد خود را می‌کند که در صورت اشتباه وارد کردن آن اپل آیدی قفل می‌شود. همچنین درصورت قفل شدن اپل آیدی نیاز به وارد کردن تاریخ تولد و یا سوال‌های امنیتی بوده که در ادامه به توضیح آنها می‌پردازیم.

مرحله بعد وارد کردن ایمیل است. این ایمیل همان اپل آیدی کاربر است و باید ایمیلی باشد که کاربر در حال حاضر از آن استفاده می‌کند. پس از وارد کردن ایمیل، برای اپل آیدی باید رمز عبور وارد شود. این رمز باید شامل 8 عبارت و حروف بزرگ و کوچک انگلیسی و همچنین عدد باشد ، برای مثال: aSdf1234

پس از وارد کردن پسورد، در قسمت بعدی باید پسور یک بار دیگر وارد و تایید شود. مرحله بعدی انتخاب سوال‌های امنتی بوده که مهم‌ترین قسمت اپل آیدی هر فرد است. این سوال‌ها باید به دقت انتخاب و جواب داده شوند چرا که گاهی برای ورود و یا آنلاک کردن اپل آیدی و همچنین در صورت فراموشی رمز عبور ، جواب‌هایی که در این بخش وارد می‌شوند، لازم است. در این بخش ۳ سوال باید به دلخواه کاربر انتخاب شود که مربوط به مسائل شخصی هر فرد است و با انتخاب هر سوال باید جواب آن نیز وارد شود.

از آنجایی که ممکن است جواب‌ها فراموش شوند، بهتر است جواب‌های واقعی به سیستم داده شوند و یا جواب‌های داده شده ، یادداشت شوند تا دسترسی کاربر از اپل آیدی‌اش قطع نشود. در انتها عبارت وجود دارد که به طور پیشفرض انتخاب شده‌اند که مربوط به ایمیل‌های ارسالی از طرف اپل برای کاربر است و کاربر درصورت عدم نیاز به آن‌ها می‌تواند این عبارات را لغو کند.

عبارت اول مربوط به محصولات جدید شرکت اپل است . عبارات بعدی مربوط به موسیقی‌ها و یا فیلم‌های جدیدی است که در آیتونز منتشر شده‌اند و آخرین تیک نیز مربوط به اخبار جدید شرکت اپل است. با وارد کردن عبارت امنیتی که در انتهای بخش نمایش داده شده است، ایمیلی برای کاربر ارسال می‌شود که دارای کد امنیتی است و با وارد کردن آن، ساخت اولیه اپل آیدی به پایان می‌رسد.

پس از ساخت اولیه اپل آیدی، آن را باید در آیفون و یا دستگاهی که قرار است از آن استفاده شود، وارد کرد. برای وارد کردن اپل آیدی، وارد تنظیمات شده، و وارد بخش Apple Id می‌شویم. در نسخه‌های جدید ای او اس، با وارد شدن به بخش تنظیمات، قسمت اپل آیدی و آی کلود بالای صفحه قرار دارند که دسترسی به آن‌ها بسیار آسان است.

پس از وارد کردن اپل آیدی و پسورد ، متنی مبنی بر قوانین شرکت اپل نمایش داده می‌شوند که باید با زدن گزینه Agree to the Terms and Conditions آن‌ها را تایید کرد. در مرحله بعد دو گزینه نمایش داده می‌شود که مربوط به همگام سازی اطلاعات با سیستم iCloud اپل است. این سیستم از کلیه اطلاعات محصولات اپلی که اپل ایدی در آن وارد شده‌اند بک آپ می‌گیرد و در صورت مفقود شدن دستگاه و یا نیاز کاربر به آن اطلاعات،آن‌ها را از طریق وب سایت https://www.icloud.com/ در اختیار کاربر قرار می‌دهد. پیشنهاد می‌شود این قسمت با زدن گزینه Merge تایید شود همچنین در صورت عدم تمایل از گزینه Dont Merge استفاده شود. پس از انتخاب گزینه Merge پیغامی مبنی بر Find my iphone enable نمایش داده می‌شود که اعلام می‌کند قابلیت ردیابی تلفن همراه فعال است. با این قابلیت در صورت مفقودی تلفن همراه، به راحتی می‌توان مکان دستگاه مفقود شده را پیدا کرد.

اکنون اپل آیدی وارد دستگاه شده است اما هنوز اجازه استفاده کامل از آن وجود ندارد، چرا که باید در سیستم اپل ، اطلاعات پرداخت نیز وارد شود. پس از ورود صفحه مربوط به اطلاعات پرداخت نمایش داده می‌شود ، در این قسمت باید گزینه None انتخاب شود و با زدن گزینه Next وارد بخش اطلاعات شخصی شد. گام آخر در ساخت اپل آیدی وارد کردن اطلاعات یک شهروند خارجی است، یک اطلاعات که شامل نام و نام خانوادگی، آدرس ، کشور و شماره تلفن است ، باید بر اساس کشوری که در ابتدای ساخت اپل آیدی انتخاب شد، وارد شود.

می‌توان از اطلاعات زیر در صورت نداشتن نشانی واقعی استفاده کرد.

Street: 1 Infinite loop
City: Cupertino
Province: CA
Zip Code: 95014-2083
Tel: 031-1298567

با زدن گزینه Done یا Next، ساخت نهایی اپل آیدی به پایان می‌رسد و اجازه استفاده از همه‌ی امکانات این حساب در دسترس کاربر قرار می‌گیرد.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان